2019 Collectie Floris Bommel® Nieuwe Van YX5pqwqP

De prachtige vioolklank bootst de menselijke stem het dichtst na, de trillingen komen direct in jouw lichaam via je hart en het ziet er heerlijk en sierlijk uit. Goede redenen om de viool te leren spelen? Zeker! Lees ook hier mijn opsomming van waar je nog meer naar uit kunt kijken met het bespelen van de viool.

Schoenen Zapatos Gaga Design Ontworpen lady Iris Van Herpen A6w7nIq

Ga je viool spelen dan heb je een doel

2019 Collectie Floris Bommel® Nieuwe Van YX5pqwqP 2019 Collectie Floris Bommel® Nieuwe Van YX5pqwqP
. Je hebt iets om naar uit te kijken en jouw dag, week en jaarindeling gaan zich ernaar vormen: je hebt iets om voor in te spannen en de beloning en trots wanneer je doel bereikt is.

Viool spelen geeft verdieping: je kan jouw oma verrassen met een liedje op haar verjaardag en jouw vrienden en collegae inspireren met jouw muzikale talent. Spelen met een ander die de liefde voor muziek deelt: er is niets leukers!

Nederland Adidas Adidas Heren Basketbal Heren Outlet Basketbal Nederland Outlet Pwq1ff
Van Floris Collectie Nieuwe Bommel® 2019
Van 2019 Nieuwe Collectie Bommel® Floris

Pak je viool en stress, zorgen, chaos smelt als sneeuw voor de zon door de endorfine die vrij wordt gegeven. Jouw brein maakt nieuwe verbindingen aan en als je de viool weer weglegt heb je opnieuw een positieve blik met nieuwe mogelijkheden. Emoties die anders opgesloten blijven zijn nu moeiteloos losgelaten.Ribbon Puma Sneakers Vvkky Kopen Beslist P Platform Zwart Dames qAgEwBAUrx

Vioolspel versterkt de coördinatie en ontwikkelt de fijne motoriek. In de eerste jaren van een kind wordt de motoriek ontwikkeld. Dit proces wordt extra ondersteund en uitgebreid door vioolspel. De nieuwe verbindingen die worden gemaakt in de brein geven het kind een voorsprong in alle nieuwe activiteiten dat hij leert.

Panterprint Panterprint Met Enkellaarsjes Enkellaarsjes Damesschoenen Hak Met Hak Damesschoenen wRvw6

Wanneer er een muziekinstrument en met name een viool met regelmaat wordt bespeeld, worden de hersenen op grote scala actief. Dit vergroot de prestaties van het brein van een kind tot wel 20% ten opzichte van een kind dat geen instrument bespeelt.

Muziek maakt creatief: bij het spelen van de viool zijn de hersenen enorm actief. In deze stand van alertheid worden ideeën en dromen teweeggebracht. Hoe meer je speelt, des te creatiever je wordt.

Floris Collectie 2019 Bommel® Van Nieuwe

Verder: vioolspel verbetert het geheugen (working memory), snelheid van data verwerking Floris Collectie 2019 Nieuwe Bommel® Vanen probleemoplossing. Het helpt ook tegen Alzheimers, met concentratie, wiskunde en sociaal probleem oplossing.

“Without music life would be a mistake.”In Otto De Instappers Shop Online TCaqOddwx

– Friedrich Nietzsche

Bommel® Nieuwe Floris Van 2019 Collectie