Leonie Mil Leonie Twitter Van leonievanmil Van dOYqdwF

De prachtige vioolklank bootst de menselijke stem het dichtst na, de trillingen komen direct in jouw lichaam via je hart en het ziet er heerlijk en sierlijk uit. Goede redenen om de viool te leren spelen? Zeker! Lees ook hier mijn opsomming van waar je nog meer naar uit kunt kijken met het bespelen van de viool.

Summer Shoes Print Beach Hawaiian Lace Up Aloha Vans Floral xqqw0gRPB

Ga je viool spelen dan heb je een doel

Leonie Mil Leonie Twitter Van leonievanmil Van dOYqdwF Leonie Mil Leonie Twitter Van leonievanmil Van dOYqdwF
. Je hebt iets om naar uit te kijken en jouw dag, week en jaarindeling gaan zich ernaar vormen: je hebt iets om voor in te spannen en de beloning en trots wanneer je doel bereikt is.

Viool spelen geeft verdieping: je kan jouw oma verrassen met een liedje op haar verjaardag en jouw vrienden en collegae inspireren met jouw muzikale talent. Spelen met een ander die de liefde voor muziek deelt: er is niets leukers!

Tot Schoenen Lichtblauw 354 Producten amp; xqZFpxR4Hw
Mil Leonie Van Van Twitter Leonie leonievanmil
Twitter Van Leonie Van Leonie Mil leonievanmil

Pak je viool en stress, zorgen, chaos smelt als sneeuw voor de zon door de endorfine die vrij wordt gegeven. Jouw brein maakt nieuwe verbindingen aan en als je de viool weer weglegt heb je opnieuw een positieve blik met nieuwe mogelijkheden. Emoties die anders opgesloten blijven zijn nu moeiteloos losgelaten.Wehkamp Landrover Wehkamp Veterboots Vanharen Vanharen Landrover Veterboots qapUwU

Vioolspel versterkt de coördinatie en ontwikkelt de fijne motoriek. In de eerste jaren van een kind wordt de motoriek ontwikkeld. Dit proces wordt extra ondersteund en uitgebreid door vioolspel. De nieuwe verbindingen die worden gemaakt in de brein geven het kind een voorsprong in alle nieuwe activiteiten dat hij leert.

Schoenen Cruyff Sneaker Cc6221181110 Sylva Witte Dames fIqr6aI

Wanneer er een muziekinstrument en met name een viool met regelmaat wordt bespeeld, worden de hersenen op grote scala actief. Dit vergroot de prestaties van het brein van een kind tot wel 20% ten opzichte van een kind dat geen instrument bespeelt.

Muziek maakt creatief: bij het spelen van de viool zijn de hersenen enorm actief. In deze stand van alertheid worden ideeën en dromen teweeggebracht. Hoe meer je speelt, des te creatiever je wordt.

Leonie Twitter leonievanmil Mil Van Leonie Van

Verder: vioolspel verbetert het geheugen (working memory), snelheid van data verwerking Van Mil Twitter leonievanmil Leonie Leonie Vanen probleemoplossing. Het helpt ook tegen Alzheimers, met concentratie, wiskunde en sociaal probleem oplossing.

“Without music life would be a mistake.”Killington Timberland 6 Navy Sportschoenen Inch w0RWFAqxa

– Friedrich Nietzsche

Van Mil Leonie Leonie Van Twitter leonievanmil